Intuisi, Aman

Ningkatake kampanye kanthi nggawe Link dinamis, kode QR lan Bio Pages lan entuk analytics cepet.

Majeng

Link sampeyan wis kasil disingkat. Pengin luwih akeh opsi pangaturan dhewe?

Miwiti
Miwiti
Link Shortener, Bio Pages & QR Codes Generator
Nglumpukake data ing sawetara menit. Tanpa repot.

Siji link cendhak, kemungkinan tanpa wates.

Link cendhak minangka alat marketing sing kuat nalika sampeyan nggunakake kanthi teliti. Iku ora mung link nanging medium antarane customer lan tujuan. Link cendhak ngidini sampeyan ngumpulake data akeh babagan pelanggan lan prilaku.

  • Link singkat

    Tautan intuisi lan bisa dilacak

  • Kode QR

    Kode QR sing bisa disesuaikan lan aman

  • Kaca Bio sing ayu

    Kaca Bio sing prasaja nanging apik kanggo tautan sampeyan

Miwiti
Nguripake pranala dawa menyang pranala cendhak
Ing ngendi akeh pangguna sampeyan dumunung?
Kanada
Amerika Serikat
Inggris
Jepang

Fitur sing
sampeyan bakal perlu

Kita nyedhiyakake kabeh alat sing dibutuhake kanggo nambah produktivitas.

Custom Landing Page

Nggawe kaca kebangkrutan khusus kanggo promosi produk utawa layanan sampeyan ing ngarep lan melu pangguna ing kampanye pemasaran sampeyan.

CTA Overlays

Gunakake alat overlay kanggo nampilake kabar sing ora ngganggu, jajak pendapat utawa malah kontak ing situs web target. Gedhe kanggo kampanye.

Nelusuri acara

Tambah piksel khusus saka panyedhiya kayata Facebook lan lacak acara nalika kedadeyan kasebut.

Smart Targeting

Terapake watesan kanthi gampang kanggo tautan lan target pangguna ing negara tartamtu

Lacak Kabeh

Lacak pangguna nganggo alat laporan canggih lan ngerti persis kutha endi

Manajemen Tim

Ajak anggota tim lan wenehake hak istimewa kanggo ngatur kabeh lan kolaborasi bebarengan.

Jeneng Domain Branded

Tambahake jeneng domain sampeyan kanthi gampang kanggo pranala cendhak lan kontrol jeneng merek lan kapercayan pangguna.

Kampanye

Klompok lan atur Tautan, Kaca Bio lan Kode QR. Kanthi Kampanye, sampeyan uga bisa entuk statistik gabungan.

API pangembang

Gunakake API sing kuat kanggo nggawe aplikasi khusus utawa ngluwihi aplikasi sampeyan kanthi alat sing kuat.

New York, Amerika Serikat
Ana sing mindhai Kode QR sampeyan
Paris, Prancis
6 menit kepungkur
New York, Amerika Serikat
Ana sing ngunjungi Link sampeyan
New York, Amerika Serikat
12 menit kepungkur
New York, Amerika Serikat
Ana sing ndeleng Kaca Bio sampeyan
London, Inggris
18 menit kepungkur
Entuk asil cepet

Lacak

Ngerteni pangguna lan pelanggan bakal mbantu sampeyan nambah konversi. Sistem kita ngidini sampeyan nglacak kabeh. Apa jumlah klik, negara utawa referrer, data ana kanggo sampeyan nganalisa.

Miwiti
Ngundang Wong
Ajak kancamu
Anggota (3/5)
Ajak kancamu
Jane Doe
jane.doe@alinks.vip
Ajak kancamu
Barry Tone
barry.tone@alinks.vip
diundang
Ajak kancamu
John Doe
john.doe@alinks.vip
Kolaborasi karo kanca-kanca

ngundang

Ajak kanca-kanca ing sawetara detik lan kerja bareng minangka tim kanggo ngatur Tautan, Kaca Bio lan kode QR. Anggota tim bisa diwenehi hak istimewa khusus lan bisa nggarap ruang kerja sing beda-beda.

Miwiti
Slack

Slack

Zapier

Zapier

Google Tag Manager

Google Tag Manager

Facebook Pixels

Facebook

Bing

WordPress

Bing

Shortcuts

Twitter

Snapchat

Snapchat

Integrasi

Sambungake pranala menyang aplikasi pihak katelu supaya bisa nuduhake informasi kayata lalu lintas lan analytics.

Miwiti
Bing

Bing

Reddit

Reddit

Google Analytics

Google Analytics

LinkedIn

LinkedIn

Pinterest

Pinterest

Quora

Quora

TikTok

TikTok

Adroll

Adroll

Piksel nelusuri

Tambah piksel khusus saka panyedhiya kayata Facebook

Kabar

Entuk kabar nalika pangguna nggunakake tautan sampeyan liwat macem-macem saluran kayata layanan Slack lan webhook kaya Zapier.

Ngontrol pranala sampeyan

Sampeyan mung siji klik kanggo ngontrol kabeh pranala sampeyan, lan langsung entuk asil sing luwih apik.